U bevindt zich hier: Skip Navigation Links
Info
Skip Navigation Links.

Woensdag 27 mei 2020, vanaf 19.00 uur

20ste Grote Sponsorloop

Over 3,5 km of 10,5 km!

We sluiten aan bij de stratenloop 'Dwars door de Zilten',
O.C. Sint Idesbald, De Zilten 52, Roeselare

Een organisatie van de werkgroep LopenVoorGuatemala
met de bereidwillige medewerking van het O.C. Sint Idesbald te Roeselare

ten voordele van het project Vivir en Amor

 

Een sponsorloop ... dwars door de Zilten

Dit jaar organiseert de werkgroep "Lopen voor Guatemala" al voor de 20ste maal de Grote Sponsorloop ten voordele van het project 'Vivir en Amor'. Hiervoor sluiten we aan bij de massaloop 'Dwars door de Zilten', een stratenloop die gelopen wordt in de omgeving van het O.C. Sint Idesbald in Roeselare.

'Dwars door de Zilten' gaat door op woensdag 27 mei. 0m 19.00 uur stipt vertrekt aan het hoofdgebouw van het O.C. Sint Idesbald de wedstrijd over één ronde of 3,5 km, om 19.30 uur is er dan de prestatieloop over drie ronden of 10,5 km.

Deze massaloop heeft door een toffe sfeer doorheen de jaren een stevige reputatie opgebouwd. Ook na de wedstrijd, tijdens de prijsuitreiking, wordt in de plaatselijke sporthal de ambiance verdergezet.

Vorig jaar namen in totaal ongeveer 800 atleten de start in 'Dwars door de Zilten'. Ongeveer een derde daarvan liepen mee ten voordele van het project. Samen met de vele sponsors en de vele gulle schenkers zorgden zij voor een totaal bedrag van een kleine 3500 euro. Dit jaar willen we het op z'n minst even goed doen.

 

Hoe deelnemen?

Het project 'Vivir en Amor' steunen kan op allerlei manieren:

Loop mee in "Dwars door de Zilten". Voor deelname betaal je 12 euro. Je krijgt hiervan 2€ terug als je na de wedstrijd de registratiechip in goede staat terugbrengt bij de organisatoren van Dwars door de Zilten. En dus betaal je uiteindelijk maar 10€. Hiervoor ontvang je 2 sponsorkaarten. Aan deze kaarten is ook dit jaar een tombola verbonden met enkele leuke prijzen.

Je kent een sportieveling? Motiveer die om te lopen voor ons goede doel.

Je koopt of verkoopt gewoon zoveel mogelijk sponsorkaarten. Deze kunnen besteld worden bij de leden van de werkgroep.

Je kunt onze actie ook steunen door te storten op rekeningnummer BE77 7380 0313 5142 van Sponsorloop Guatemala. Alles gaat integraal naar het project 'Vivir en amor'.

 

Inschrijven

Kan via deze link.